Cautare

6228 de rezultate pentru "lista telefon abonati romtelecom cluj" (4.01 secunde)
CFR Cluj s-a calificat in grupele UEFA Champions League dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu 1-0, pe FC Basel, in mansa a doua din play-off-ul competitiei. ... CFR CLUJ - FC BASEL 1-0 (in tur 2-1). CFR Cluj s-a calificat pentru a treia oară
CFR Cluj - Manchester United 1-2. ... Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
Cat s-a strans la "cheta" U CLUJ 1-2 CFR CLUJ I Imagini incredibile dupa meciul de pe Cluj Arena.
Romania a invins campioana Americii de Sud, Chile, cu 3-2, in meci amical (GALERIE FOTO) Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa statului Chile, campioana Americii de Sud, cu scorul de 3-2 (1-2), marti seara pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, haine din lana - la 150 si 200 RON, fusta veche de 200 de ani, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Salai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Astfel, in perioada 22-30 Aprilie 2015, biletele pentru spectacolele de la Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj si Timisoara sunt mai ieftine cu 40 de procente!
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
U Cluj- CFR Cluj 1-1 Cupa Romaniei, grupa C Au marcat: Roger '64 (autogol) / Birligea '3 U Cluj: ... Eugen Neagoe CFR Cluj:
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu.
De aceasta data, Romtelecom este interesat direct de redresarea diviziei sale de telefonie mobila, care ii poate aduce o crestere a interesului fata de propriile servicii. In plus, ar disparea impactul negativ pe care Cosmorom il are asupra rezultatelor financiare inregistrate de Romtelecom, proprietarul sau.
Statul va vinde pachetul de actiuni pe care il mai detine la RomTelecom, reprezentand 45,99% din capitalul companiei, prin intermediul unei oferte publice initiale pe piata externa adresata investitorilor institutionali, operatiune acompaniata de listarea la Bursa internationala, dar si la Bursa de Valori Bucuresti.
Reamintim ca tranzactia dintre CosmOTE Mobile Communications, RomTelecom si Cosmorom s-a incheiat in iulie acest an. CosmOTE a preluat 70% dintre actiunile Cosmorom, in timp ce RomTelecom detine 30% dintre actiuni.
Curtea de Apel Bucuresti a respins acum doua zile cererea companiei RomTelecom de suspendare, pe durata procesului, a deciziei Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC) prin care operatorul este obligat sa reduca tarifele de interconectare, potrivit unui comunicat al Autoritatii.
CosmOTE Grecia detine 70% din actiunile CosmOTE Romania, restul actiunilor revenind RomTelecom. Atat RomTelecom, cat si CosmOTE sunt controlate de grupul elen OTE.
Trebuie spus insa ca IEBA Trust face parte, alaturi de Credit First Suisse Boston, din consortiul care ii va furniza Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei servicii de consultanta in procesul de listare la o bursa internationala a actiunilor detinute de stat la RomTelecom.
Proiectul Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii, prin care se intentioneaza amanarea cu un an a celei de-a doua etape de micsorare a tarifelor de interconectare pentru operatorii de telefonie mobila Vodafone si Orange, a starnit indignarea operatorilor Romtelecom, Telemobil si COSMOTE, care considera ca aceasta decizie aduce prejudicii intereselor consumatorilor romani.
Romtelecom a lansat un nou model de factura pentru serviciile sale, clientii operatorului de telecomunicatii urmand sa le primeasca prin posta pana la 15 septembrie, a anuntat compania.
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
Caietul de sarcini mai fusese achizitionat de RCS& RDS, Radiocom, Media Sat, Romtelecom, ORS (Austria) si General Satellite (Rusia). ... Caietul de sarcini fusese achizitionat de companiile locale RCS&RDS, Radiocom, Media Sat si Romtelecom si firmele straine TDF (Franta), ORS (Austria) si General Satellite (Rusia).
google-analytics.com